Warning: session_set_cookie_params(): Cannot change session cookie parameters when session is active in /customers/8/e/3/bluesaga.org/httpd.www/include/header.php on line 2 Blue Saga - Free indie MMORPG - Create your own Blue Saga!
Log in to Blue Saga

Back to the forums
Create your own Blue Saga!

Skullbox posted on 29/07/16 14:47
Quote Post
Posts: 818
Level: 49
Server:
Classic Server
Ok found the error, fixed!
Awlast posted on 29/07/16 15:07
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
Hmm, would be better if you logged in the game or on IRC. But now, my server is considered offline.
Awlast posted on 29/07/16 15:35 - Last edited on 29/07/16 15:39
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
Hmm, what am I supposed to export for the gameData.jar ? Runnable JAR or simple JAR ?

Because now that the server is considered running, if I start BlueSaga using the gameData.jar exported in runnable, it crashes. (Also, IRC > IG, server : webchat.freenode.net, #azastel-bluesaga)
Awlast posted on 29/07/16 16:54
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
Shameless triple posting.

My server works correctly now !
Skullbox posted on 29/07/16 17:13 - Last edited on 29/07/16 17:16
Quote Post
Posts: 818
Level: 49
Server:
Classic Server
Great work Awlast!

I tried it and I connected, but for some reason I had a character named Ancient on my account, may be a bug from my side. DId you create the Ancient character?

Forgot to fix one thing, be sure to have a "crashlogs" and a "db_backups" folder in the "release" folder of the SERVER project.

If you then export your server jar to the release folder then you can upload the "release" folder to your server and it will have all the files you need for running a server.
Awlast posted on 29/07/16 17:16 - Last edited on 29/07/16 17:19
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
Ancient character is mine indeed. It is not a bug, I did it in dev mode
Skullbox posted on 29/07/16 17:17
Quote Post
Posts: 818
Level: 49
Server:
Classic Server
Ok! I will look at that bug!
Awlast posted on 29/07/16 17:19 - Last edited on 29/07/16 17:19
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
I did it in dev mode, not your fault.
Pogofishmage posted on 29/07/16 22:25
Quote Post
Posts: 149
Level: 29
Server:
Classic Server
Ok! I will look at that bug!
said Skullbox


The bug is dead, long lie the bug!

-The game doesnt start :(

I just downloaded the new version of the game, unzipped it via 7zip, launched it. Then it started updating and eventually that black game window appeared for a brief moment. A very brief moment then it just closed the game without letting me see anything.

I tried to reinstall and restart pc. Nothing helped.

Actually I believe there is an issue while unzipping since it gives like three warnings about 'not beeing able to encode the zipped files'.

I also tried it again by starting game as admin, unzipping with deactivated antivir.

Help?

Awlast posted on 29/07/16 22:38
Quote Post
Posts: 61
Level: 25
Server:
Classic Server
Bounty: 24
Bounty rank:
Landlubber
I can try to help you, come to IRC

Add Reply